Снимка: Булфото Бившият премиер Бойко Борисов прогнозира, че най-вероятно след изборите

...
Снимка: Булфото Бившият премиер Бойко Борисов прогнозира, че най-вероятно след изборите
Коментари Харесай

Борисов: И след тези избори няма да има правителство, партиите са в уплах

Снимка: Булфото

 

Бившият министър председател Бойко Борисов предвижда, че най-вероятно след изборите на 14 ноември още веднъж няма да се сформира държавно управление, тъй като партиите били " в уплах ". Борисов посети тази заран църквата на Шипка, чийто купол се ремонтира с пари, отпуснати по време на неговото ръководство.

„ Като виждам колосален безпорядък - рецесия и инфлация - 580 лева Ток, цените газта 40% от другия месец, това е сполучливото държавно управление на Радев. Не знам кое е сполучливо на това служебно държавно управление на Радев? Аз се удивлявам на наглостта им. Правителство отново няма да създадат, няма виновни партии “, съобщи Борисов.

Той разяснява и проблема с листите на „ Демократична България “.

Членовете на Централната изборна комисия от квотата на ГЕРБ ще поддържат регистрацията на листите на „ Демократична България “, разгласи Борисов във връзка листата на партията в Стара Загора. Там десните не получиха регистрация поради импортирани документи с електронен автограф.

Борисов посочи, че в комисията ГЕРБ са малцинство, само че ще поддържат регистрацията, „ с цел да не настояват от „ Демократична България “, че ГЕРБ е повода да не се явят на избори.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР